sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Jälkileirillä Imatralla

Toukokuussa järjestettiin jälkileiri Imatralla, kouluttajana rajavartiolaitoksen koiratoiminnan opettaja Juha Pasanen. Leiri oli kaksipäiväinen ja mukana oli kaikentasoisia koirakoita aivan aloittelijoista konkareihin. Kuvia leiriltä löytyy täältä.Saavuimme paikalle lauantaina aamupäivästä. Aloitimme teorialla, jonka jälkeen suuntasimme maastoon. Alkuun jokainen sai tehdä koiralleen sopivan jäljen, jonka jälkeen käytiin läpi ongelmakohtia ja etsittiin niihin ratkaisuja. On meillä hyviä jälkikoiria! Omalla kohdalla tuli hyvä muistutus siitä miten tärkeää on välillä palata perusteisiin mm. nostamaan esineiden merkitystä jäljellä. Palautetta tuli myös koiran turhasta avittamisesta. Paljon tuttujuen asioiden kertaamista, mikä on aina hyvä, mutta myös runsaasti uutta pohdiskeltavaa sekä jäljelle että ihan yleisesti kouluttamiseen.


Löytyi! Innostui Neela

Didi nuuskutteluvuorossa

Friu etsii tulitikkua


Suurin osa yöpyi paikallisessa hostellissa. Ei ehkä ihan mikään viiden tähden mesta, mutta ulkoilumaastot ja kauniit järvimaisemat sai viihtymään. Sehän riittää pitämään koiranomistajat tyytyväisinä ja reissu oli tämänkin osalta hyvin onnistunut!
Sunnuntaina palasimme vielä maastoon ja kukin teki mitä koirakkona koki tarpeelliseksi. Tästä olikin hyvä jatkaa kotimatkalle pureskelemaan kaikkea uutta tietoa!


Djali ilmaisee


Kirjoittanut Linda

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti